Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΜΠΡΟΥΣΚΟ


ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ = ΣΗΦΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ 
Πατροπαράδοτος και κολλημένος στα παιδικά του χρόνια, με μια πληγή που δεν κλείνει κι ένα βαρύ μυστικό που το έχει μοιραστεί μόνο με την αδελφή του, Αναστασία. Γεννημένος αρχηγός, φιλόδοξος και παθιασμένος με ό,τι καταπιάνεται. Λατρεύει τον θεσμό της οικογένειας, στόχος του είναι να δημιουργήσει και ο ίδιος μια μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδιά. Ρεαλιστής, γρήγορος στη σκέψη, αποφασιστικός και ολιγόλογος. Ερωτευμένος βαθιά με τη Μελίνα, χρόνια τώρα, δεν έχει μάτια για άλλη.


ΕΛΕΝΗ ΒΑΙΤΣΟΥ = ΜΕΛΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ 
Η γυναίκα του Σήφη (Αποστόλη Τότσικα), έχει καταγωγή από την Κρήτη, αλλά έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Πρόκειται για μια σύγχρονη κοπέλα, με σπουδές θεατρολογίας στο Παρίσι και με ενεργό δράση στα πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης. Απλή, προσιτή, λογική, μετρημένη, ντροπαλή σχεδόν και δειλή σε σχέση με τους άντρες. Κρύβει καλά το ερωτικό της πάθος, μέχρι την ώρα που θα το "ξεκλειδώσει" και τότε θα δείξει μια κρυφή πτυχή του χαρακτήρα της. Ερωτεύτηκε τον Σήφη όταν ήταν μόλις 16 ετών κατά τη διάρκεια των οικογενειακών καλοκαιρινών διακοπών της.


ΒΑΡΒΑΡΑ ΛΑΡΜΟΥ = ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ 
Είναι στέλεχος σε μια μεγάλη φαρμακοβιομηχανία. Λατρεύει τον αδελφό της, Σήφη, (Αποστόλη Τότσικα), καθώς και τη δουλειά της. Είναι έντιμη, απαιτητική, επίμονη, σταθερή, προστατευτική και συναισθηματική.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΝΙΟΣ = ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 
Ο Διαμαντής Νικολάου είναι θείος του Σήφη και της Αναστασία. Θεωρείται ο "αρχηγός" της οικογένειας και είναι ο Πρόεδρος του οινοποιείου στην Κρήτη. Αποφασιστικός, κτητικός και φιλόδοξος, είναι παντρεμένος με τη Δάφνη (Εβελίνα Παπούλια), την οποία ζηλεύει αφόρητα.


ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ = ΔΑΦΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 
Μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά έχει καταγωγή από την Κρήτη. Είναι μια γυναίκα αισιόδοξη, κοινωνική, ανοιχτόκαρδη, φιλάρεσκη, έξυπνη, ελεύθερο πνεύμα και χωρίς κανένα ταμπού. Από την άλλη όμως έχει αμέτρητες ανασφάλειες και φοβίες. Την κυνηγούν τα "μυστικά" από το κρυφό παρελθόν της, τα οποία τρέμει μην αποκαλυφθούν.


ΤΖΟΥΣ ΕΥΕΙΔΗ = ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 
Κρητικιά στην καταγωγή μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά εδώ και 10 χρόνια ζει στην Κρήτη. Είναι ιδιοκτήτρια ενός καφενείου στα Χανιά και προστατευόμενη της Δάφνης -η έμπιστη φίλη της. Το παρελθόν της είναι άγνωστο, ενώ με τη Δάφνη γνωρίζεται από τα 18. Σήμερα είναι μια γυναίκα εργασιομανής, επίμονη, με χιούμορ και πονηριά. Είναι ένα γνήσιο λαϊκό κορίτσι.


ΤΖΟΥΛΗ ΤΣΟΛΚΑ = ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ 
Γνήσια Κρητικιά, είναι η κολλητή της Μελίνας από το σχολείο, η φιλία τους είναι αδελφική. Χώρισε πρόσφατα από μια πολύχρονη σχέση. Εργάζεται στο πολιτιστικό τμήμα του Δήμου μαζί με τη Μελίνα. Παράλληλα, δουλεύει και ως ραδιοφωνική παραγωγός. Λατρεύει τη μουσική, είναι ανυπότακτη, αλλά και μοναχική.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ = ΜΗΝΑΣ ΔΟΥΚΑΚΗΣ 
Με καταγωγή από τα Χανιά, ο Μηνάς είναι ο επιστήθιος φίλος του Σήφη, αλλά και το "δεξί του χέρι". Εργάζεται ως επιστάτης στα κτήματα των Γιαννακάκηδων και είναι ερωτευμένος με τη Βασιλική, την κολλητή φίλη της Μελίνας.


ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ = ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ 
Ο μικρός γιος της οικογένειας Ματθαίου. Είναι μποέμ, κοσμοπολίτης, ασυμβίβαστος. Τα ταμπού και οι προκαταλήψεις δεν ταιριάζουν στον τύπο του. Όπως όλα του τα αδέλφια είναι κι αυτός νευρικός και οξύθυμος. Έχει σπουδάσει οικονομολόγος στο Λονδίνο. Πρόκειται για έναν άντρα που δύσκολα εξουσιάζεται από τις γυναίκες. Επίσης, είναι παρορμητικός, αισιόδοξος και συμπονετικός με τους εργάτες στα αμπέλια και στο οινοποιείο.


ΚΟΥΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ = ΜΑΤΘΑΙΟΣ = ΜΑΤΘΑΙΟΥ
Είναι ο μεγάλος γιος της οικογένειας των οινοπαραγωγών της Κύπρου, "ο αρχηγός". Η γυναίκα του Μαρία, πέθανε πριν ένα χρόνο. Δεν κατάφεραν να κάνουν παιδιά. Είναι ένας κλειστός χαραχτήρας, εργασιομανής, διαισθητικός και με ιδιαίτερη ευφυΐα. Θεωρείται επιχειρηματικό ταλέντο, είναι προσκολλημένος στις παραδόσεις και λατρεύει την Κύπρο. Διαθέτει όμως και μια "σκοτεινή" που ελάχιστοι γνωρίζουν…


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ = ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
Ο μεσαίος γιος της οικογένειας. Είναι από τα 22 του παντρεμένος με τη Δήμητρα και έχει μία κόρη 8 ετών, τη Μαρίνα. Διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με την 25χρονη οικονόμο και νταντά της κόρης του, τη Χριστίνα. Είναι τολμηρός, έχει χιούμορ και αγαπά τα ταξίδια. Έχει αδυναμία στην κόρη του και τα αδέλφια του. Πιο κοντά από όλους είναι με τον μικρό του αδελφό, τον Αχιλλέα.


ΜΕΛΠΩ ΚΟΛΟΜΒΟΥ = ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ 
Η σύζυγος του Αχιλλέα. Η νύφη Ματθαίων, είναι όμορφη, κοινωνική, κοσμοπολίτισσα. Προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή της, το ντύσιμό της και δεν της αρέσει να κουράζεται. Πρόκειται για ένα νέο κορίτσι με στοιχεία παραδοσιακής συζύγου.


ΠΑΥΛΙΝΑ ΜΑΥΡΗ = ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ 
Είναι η σύζυγος του Νεκτάριου. Όμορφη, ζηλιάρα και πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της. Η μεγάλη της αγάπη είναι η κόρη της. Αν και δείχνει υποταγμένη και πολλές φορές άβουλη, την κρίσιμη στιγμή όταν όλα θα ανατραπούν στη ζωή της, θα πάρει αποφάσεις που θα ξαφνιάσουν τους πάντες.


ΕΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ = ΓΙΑΓΙΑ - ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ 
Πρόκειται για μια δυναμική, αλλά ταυτόχρονα παραδοσιακή γιαγιά. Πριν 10 χρόνια έχασε τον γιο της και τη νύφη της σε τροχαίο και από τότε στάθηκε μάνα και πατέρας στα τρία αδέλφια. Όλοι σέβονται τη "σοφή" γνώμη της.


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΔΩΝΗ - 8 ΕΤΩΝ = ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ 
Η κόρη του Νεκτάριου και της Δήμητρας είναι ένα πανέξυπνο κοριτσάκι, που έχει τεράστια αδυναμία στον πατέρα της. Καλή μαθήτρια, αυθάδης και πεισματάρα, είναι η αδυναμία όλης της οικογένειας.


ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ = ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΖΑΡΟΥ 
Η οικονόμος και νταντά της μικρής Μαρίνας, διατηρεί κρυφή ερωτική σχέση με τον Νεκτάριο. Είναι γοητευτική, ανεκτική και προσαρμοστική, ντροπαλή και βαθιά ενοχική. Αγαπά πολύ τη μικρή Μαρίνα και είναι παράφορα ερωτευμένη με τον Νεκτάριο.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ = ΜΑΡΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣ 
Παρουσιάζεται ως ιδιοκτήτης μιας σημαντικής εταιρίας επενδύσεων με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Όταν εμφανιστεί στην Κύπρο, θα αγοράσει πανάκριβα μια έκταση με αμπέλια που ενδιέφερε άμεσα τον συνεταιρισμό των Ματθαίων και των Γιαννακάκηδων. Γοητευτικός με απήχηση στις γυναίκες, δε θα διστάσει να χρησιμοποιήσει την επιρροή που τους ασκεί για να πετύχει τους σκοπούς του. Όταν όμως θα "χτυπήσει" τον ίδιο ο έρωτας τα σχέδιά του θα ανατραπούν σε μια στιγμή.


ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΟΣ = ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ 
Χημικός - οινολόγος, με αξιόλογες σπουδές και εξαιρετικό βιογραφικό. Είναι εμφανίσιμος, κοινωνικός, έξυπνος και φιλόδοξος. Συνεργάζεται κρυφά με τον Μάρκο Χατζή, (Αντώνη Καρυστινό) σ ένα σχέδιο -σαμποτάζ της κοινοπραξίας Κυπρίων και Κρητικών.


ΝΑΤΑΛΙ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ = ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΟΜΙΚΟΥ
Κατοικεί στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή της είναι από την Κρήτη. Πριν από 7 χρόνια βρέθηκε στην Κρήτη για να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα αγροτουρισμού. Ύστερα από μια σύντομη τρίμηνη σχέση με τον Σήφη χάθηκαν εντελώς. Θα εμφανιστεί ξαφνικά την παραμονή του γάμου του Σήφη στα Χανιά και θα φέρει τα πάνω κάτω.


TERRA ELLE PERRIE = ΣΤΕΦΑΝΙΑ 7 ΕΤΩΝ 
Η κόρη της Αγγελικής είναι ένα πανέξυπνό κοριτσάκι. Σοβαρή, υπάκουη, οργανωτική και καλή μαθήτρια, θα βρεθεί μπροστά σε ξαφνικές αποκαλύψεις που την αφορούν άμεσα.


ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ = ΟΛΓΑ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
Μια σαραντάχρονη, νέα γυναίκα που είναι αφοσιωμένη στην καριέρα της. Το επάγγελμά της είναι οινολόγος και πρόκειται να εργαστεί στην επιχείρηση των Ματθαίων. Πρόσφατα διαζευγμένη από έναν πολυετή γάμο. Δεν έχει παιδιά. Είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα, η οποία είναι δεμένη με τη γη και τη φύση.


ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΓΕΩΡΓΙΟΥ = ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
Ο αδελφός της Όλγας, περίπου 30 χρονών. Τον ενδιαφέρει αποκλειστικά η ατομική του ευτυχία και καλοπέραση. Είναι αριβίστας στις συναναστροφές του και τον τρόπο ζωής του. Σαγηνεύει τους πάντες, καθώς καταφέρνει να κρύβει αυτό που πραγματικά είναι… Λάτρης των μηχανών, των extreme sports και οποιασδήποτε χλιδής.


ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ = ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ
Ο δίδυμος αδελφός του Νεκτάριου, που τους χώρισαν όταν ήταν ακόμα μωρά. Ο Πάτροκλος ζούσε στη Γερμανία και μεγάλωσε σε ίδρυμα. Μετά από τόσα χρόνια, τα δύο αδέλφια έχουν βρεθεί και ζούνε μαζί. Ο Πάτροκλος είναι όμως ένας άνθρωπος που ζηλεύει τον αδελφό του και είναι διψασμένος για χρήματα. Για τα λεφτά θα μπορούσε να κάνει και το χειρότερο έγκλημα. Αλλωστε έχει βρεθεί και κατά το παρελθόν ανακατεμένος σε υπόθεση δολοφονίας. Στον δεύτερο κύκλο θα βρεθεί μπερδεμένος στην ιστορία απαγωγής της Μελίνας. Τα μυστικά που κρύβει όμως είναι πολλά… Θα προσπαθήσει να πλουτίσει τόσο από τα αδέλφια Ματθαίου, όσο και από τον Διαμαντή, ενώ παράλληλα θα βρεθεί να ερωτοτροπεί με την Βασιλική και ταυτόχρονα να θέλει πολύ την γυναίκα του αδελφού του, την Δήμητρα. Είναι ένας άνθρωπος με πολλά ψυχολογικά προβλήματα που συχνά νιώθει εγκαταλελειμμένος και μόνος.


ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΛΕΚΗΣ = ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ 
Ο πατέρας της Αναστασίας και του Σήφη. Είναι ένας γοητευτικός άνδρας, που η Αχίλλειος πτέρνα του είναι το… ωραίο φύλλο. Είναι ένας αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο οποίος έχει κρατηθεί μακριά από μηχανορραφίες και δολοπλοκίες. Οι πράξεις του και η απουσία του έχουν παρεξηγηθεί τόσο από τα δυο παιδιά του, όσο και από το περιβάλλον του. Σκοπεύει να αλλάξει τη γνώμη που έχουν τα παιδιά του γι αυτόν…



ΤΕΛΟΣ..........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου