Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΤΡΙΧΕΣ


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ = ΚΑΙΤΟΥΛΑ ΚΑΡΑΝΤΑΝΟΥ
Καιτούλα Καραντάνου, δεν ξανάρθαν τα κρόσσια στη μόδα, τα νεύρα της απροσδιορίστου ηλικίας και εγκυμοσύνης ηρωίδας μας είναι! Ο καυγάς στο στόμα της-η ζήλια μόνιμος κάτοικος στο μυαλό της-η καπατσοσύνη δεύτερη μάνα της-τα λεφτά ταξίδι στη άκρη του ουράνιου τόξου…. Καπετάν δερβέναγας στο hair and sex κουμαντάρει τους αστραποκαμένους βοηθούς της με μαστίγιο και …μαστίγιο αφού το καρότο το κρατάει σαν φονικό όπλο κατά παντός υπευθύνου για το ναυάγιο της ζωής της. Η Καίτη είναι ο άσπρος σίφουνας που τα καθαρίζει όλα και μπορεί ένα απλό κομμωτήριο να το μετατρέψει εν μια στιγμή στο μαγαζάκι του τρόμου και του γέλιου!


ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ = ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΝΤΑΝΟΣ
Τάσος Καραντάνος, τι να κάνει που αγαπάει;! Και τη σφαλιάρα θα δεχτεί σαν μπόνους στο βωμό της αγάπης του-και τη προσβολή θα καταπιεί σαν λουκούμι αφού προέρχεται από το στόμα της λατρείας του και αρωγός στις κομπίνες του στεφανιού του θα σταθεί για να σώσει εκτός από το γάμο του το μαγαζάκι τους και το κεφάλι του! Σπεσιαλίστας στις τρίχες των θηλυκών κεφαλών δίνει το καλύτερο εαυτό του μπας και του παραχωρηθεί έστω ένα βράδυ αχαλίνωτου σεξ από τη Καιτούλα που έχει αφαιρέσει από το λεξικό του γάμου της τη λέξη λίμπιντο! Εκείνος υπάρχει για να περιμένει! Μια άσπρη μέρα και για αυτόν; Το παιδί του έρωτα του που κοιμάται χωρίς να ξέρει τι το περιμένει στη κοιλιά της Καιτούλας; Να ηρεμήσει κάποτε η μοναδική πικρή μικρή αγάπη του; Είναι σε μια συνεχή κατάσταση αναμονής και ιώβειας υπομονής.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΟΝΤΑΚΗΣ = ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
Γιάννης Ρουσόπουλος ή μετρ Giovanni, μα είναι πολύ ωραίος! Τόσο που καμία εκ των πελατών δεν νοιάζεται αν μέσα στη ασχετοσύνη του της κάψει το μαλλί, της φτιάξει κουπ Μήτρογλου, της βάψει το μαλλί σαν τοίχο σε κατάληψη Εξαρχείων, της καρφώσει τη χτένα στο τριχωτό της κεφαλής της σαν ισπανός ματαντόρ! Αρχιτέκτονας ξεκίνησε, σαν γκαρσόνι ζήτησε δουλειά, κομμωτής κατέληξε και εξ αιτίας της εικόνας του και της ελπίδας των πελατισσών για εξτρά σέρβις εκτός σεσουάρ, λάδωσε το άντερο του αλλά μαζί και οι σκουριασμένοι μεντεσέδες από τις πόρτες που ανοίγουν την καρδιά της Αλίκης, του απωθημένου έρωτα του από το καιρό που σπούδαζε και ονειρευότανε για φτιάχνει υπέροχα κτήρια και όχι υπέροχες απάτες!


ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ = ΑΛΙΚΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
Αλίκη Παπακώστα, η ωραία του πέραν! Διαθέτει εκτός της καλλονής της, την ατυχή ιδιότητα της ξαδέλφης της Καίτης, το προνόμιο να ναι κόρη της σάικο Ζιράνα, ένα πτυχίο αρχιτεκτονικής που ούτε στο κάδρο δεν χωράει, μια ευκολία να εκπαιδεύεται σε νέες δραστηριότητες και στα νεώτερα ήθη, απίστευτη ανοχή και ευγένεια, ένα καλά κρυμμένο έρωτα για τον Γιάννη Τζοβάνι και αντοχή στις κατά καιρούς φαεινές ιδέες της ξαδέλφης της που καταλήγουν πάντα σε καταστάσεις Σαμαινα… Όμως ότι και να συμβαίνει η καλλίπυγος ξανθός βράχος στέκεται εκεί άγρυπνος φύλακας της λογικής περιμένοντας στωικά τη νέα φουρτούνα που θα της κάνει για άλλη μια φορά τη ζωή και τη καρδιά της "μούσκεμα"!!


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ = ΖΙΡΑΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
Ζιράνα Παπακώστα, μια γυναίκα ένας μύθος… για τα τρελάδικα! Αφού η Ζιράνα δεν είναι έγκλειστη τότε έχουμε όλοι ελπίδες να μη πέσουμε ποτέ στα ψυχοφάρμακα. Στυλάτη, φευγάτη, ωραιοτάτη, έχει μείνει αμανάτι στη ζωή της κόρης της Αλίκης και της ανιψιάς της Καίτης μετά από ένα σκασμό ωραίων γάμων που κατέληξαν σε ωραιότατες κηδείες. Πιθανότατα είναι ο μόνος άνθρωπος που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με όποια επιχειρήματα η δαιμονική Καίτη. Ζει σ ένα παράλληλο σύμπαν όπου η φαντασία και το αναπάντεχο βασιλεύουν και το κανονικό και πρέπον έχουν εξοριστεί προς παραδειγματισμό. Στόχοι της δυο: να περνάει καλά και να αναγκάζει να περνάει κόλαση η άσπονδη φίλη της κ.Πολυκάρπου


ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΑΝΔΡΗ = ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ
Χρυσούλα Πολυκάρπου, ίσως για αυτή να καθιερώθηκε ο ΕΝΦΙΑ!!!Της ανήκουν τόσα ακίνητα που οι νοικάρηδες της καταλαμβάνουν μέγα μέρος του χρυσού οδηγού. Ξέρει τους πάντες και τα πάντα όπως και τη Ζιράνα την οποία όμως δεν θα θελε να ξέρει. Η κόντρα τους για κάποιους παλιούς ξεχασμένους λόγους σύντομα θα γίνει τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Γωγώ Τσαμπά και θα κατακτήσει τα τσαρτς! Με το γιό της να σπουδάζει γκέι στο Λονδίνο δεν έχει κανένα τρόπο και λόγο να σπαταλήσει τον άφθονο ελεύθερο χρόνο της εκτός ίσως από το να συμμετέχει σαν συνέταιρος και βοηθός στις ακατάσχετες προσπάθειες της Καίτης να ορθοποδήσει το μαγαζί της και να δώσει ξανά ζωή στο πεζοδρόμιο της οδού στρατηγού Κουτσοκέραντος που όλως τυχαίως και το τελευταίο τούβλο ανήκει στην αεικίνητη Χρυσούλα.


ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ = ΘΑΝΑΣΗΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
Θανάσης Ρουσόπουλος "Carlito", ο άνθρωπος (;) αυτός θα μπορούσε να είχε ξεπηδήσει από κείμενο του Τσιφόρου, ταινία του Σκορτσέζε, αστυνομικό δελτίο, τοίχο του Κορυδαλλού, τσόντα Σιρινάκη και από το μπεστ σέλερ άρχοντας των δακτυλιδιών-συνήθως ιδιοκτησίας αγνώστων σ αυτόν θυμάτων του! Ο απίστευτος και ασύλληπτος (για λίγο ακόμα) πατέρας του μετρ Τζοβάνι τελικά δεν γεννά μόνο ωραία παιδιά αλλά και κακές ιδέες που βάζουν σε μπελάδες τη Καίτη, σε δύσκολη θέση τον γιο του και σε περιπέτειες καθένα που έχει τη τύχη να πέσει η σκιά του Καρλίτο πάνω του! Αν, ακόμα και το καλημέρα του δεν συνιστούσε ποινικό αδίκημα, θα κρινόταν σαν ένα χαριτωμένο λαμόγιο-η τουλάχιστον έτσι τον βλέπει η γλυκιά Ζιράνα που έχει βρει στα τσακίρικα μάτια του την επόμενη ερωτική της αδιέξοδη ιστορία!


ΠΑΡΘΕΝΑ ΧΟΡΟΖΙΔΟΥ = ΝΤΟΝΤΟ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ
Ντοντό Ακριβοπούλου, αν δεν υπήρχε αυτή η πληθωρική νυχού θα πρεπε να την είχαμε εφεύρει! Η μητέρα της μάλλον ήθελε για κόρη της τη Τζέσικα Ραμπιτ αλλά εκείνο το καιρό της εγκυμοσύνης της έβλεπε πολύ Αλμοδόβαρ και έτσι προέκυψε αυτό το ιδιαίτερο μιξ γκριλ. Ατού της η αναίτια αυτοπεποίθηση της ευτραφούς γυναίκας… με αποτέλεσμα να διαθέτει ένα τεράστιο πίνακα θυμάτων της ανάμεσα τους των ωραιότερων ανδρών που κυκλοφορούν σ αυτή τη πόλη. Εκείνη όμως σαν νέα φαμ φατάλ φέρεται αδίστακτα σ όποιον πέσει στον έρωτα της σαν μια μικρή εκδίκηση γιατί δεν έχει το μόνο αρσενικό που επιθυμεί διακαώς :τον Τάσο της Καίτης, της ζηλιάρας αφεντικίνας της!


ΤΟΝΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ =ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ
Θεόφραστος Θεοφράστου, τι κι αν είναι κύπριος τιμή του και καμάρι του! Είναι τσιγκούνης σαν σκωτσέζος, μίζερος σαν βέλγος, απατεωνίσκος σαν τσιτσιλιάνος, πότης σαν Ρώσος, έμπορος σαν εβραίος, αβάσταχτος εργοδότης σαν γερμανός αλλά και ωραίος ως Έλλην! Παιδί των κατεχομένων, από τη κυρία Πολυκάρπου της οδού Στρατηγού Κουτσοκέραντος διαθέτει το μόνο καφέ του πεζόδρομου όπου και καταλήγουν μα στη χαρά μα στη λύπη όλοι οι ήρωες μας να σβήσουν στις μπομπες του τον καημό, τον ενθουσιασμό ή τη στεναχώρια τους !


ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ = ΛΟΥΚΙΑ ΓΡΙΜΠΙΛΑ
Λουκία Γρίμπιλα, το ΠΑΜΕ στη πόρτα σας! Το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς χρήσης από την μίζερη Λουκία δεν πουλάει μόνο τσιγάρα τσίχλες μανταλάκια, πουλάει επίσης μαγκιά, αντίσταση και πολλά κιλά αντιπάθειας για την διαβολεμένη Καιτούλα. Η Λουκία προσκυνάει σε δύο σημαίες: του ΚΚΕ και της Κατίνας! Οι δυο αυτές σημαίες βρίσκονται σε υποστολή ή σε έπαρση πάντα σύμφωνα με τις περιστάσεις όπως αυτές διαμορφώνονται από την ιδιοκτήτρια του hair and style!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου