Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ


ΜΑΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ = ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ (40 χρόνων) είναι εκπαιδευτης σκύλων. Είναι κατά των κοινωνικών σχέσεων / δεσμών που μπορούν ενδεχομένως να καταστρέψουν τον διακαή του πόθο για ελευθερία και μόνιμη-απερίσπαστη διασκέδαση. Έτσι έχει αποφασίσει να δραστηριοποιηθεί με αυτό που τον φέρνει σε επαφή με ό,τι αγαπάει περισσότερο και τον κάνει να νιώθει όμορφα• τα ζώα. Ο Aνδρεας βγάζει βόλτες τα σκυλιά όχι μόνο για βιοποριστικούς λόγους, ή λόγω του έμφυτου χαρίσματος που έχει στην επικοινωνία του με τα ζώα, αλλά και γιατί τον βοηθά να διατηρήσει στη ζωή του την απόσταση που επιθυμεί από τις μικροαστικές δομές που έχουν καθιερωθεί στην κοινωνία μας. Η Ελευθερία και η Διασκέδαση αποτελούν δύο προϋποθέσεις απαραίτητες για την προσωπική του ισορροπία, τις οποίες δεν προτίθεται επ ουδενί, να εγκαταλείψει. Ορκίστηκε να σέβεται ορισμένες εντολές μαζί με τους φίλους του Κρίστι και ΦΡΙΝΤΟΜ, προκειμένου να αποφύγει τις παγίδες τού συστήματος και στο τέλος να καταλήξει με μία "φυσιολογική ζωή", την οποία αποφεύγει μετά βδελυγμίας.


ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ = ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ
Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ (40 ετών), είναι μια όμορφη, φρέσκια, γλυκιά, κομψή και ευκατάστατη κοπέλα που δεν ήταν ποτέ επιπόλαιη ή αλαζόνας. Είναι το μοναχοπαίδι του AΡΙΣΤΕΙΔΗ , η γυναίκα του οποίου απεβίωσε όταν η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ήταν ακόμα μικρή. Υπέφερε πολύ από την απώλεια της μητέρας της και της λείπει ακόμα. Εκ των πραγμάτων ήταν η μόνη γυναίκα στην οικογένεια και δέθηκε ακόμα περισσότερο με τον πατέρα της, ο οποίος θέλει να ελέγχει τη ζωή και τις αποφάσεις της. Κατά κάποιο περίεργο τρόπο, ο πατέρας της τής έδωσε τον ρόλο της συζύγου του. Όταν τελείωσε το λύκειο, η ΜΑΡΙΛΕΝΑ διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος. Κανένας δεν αμφέβαλλε ότι ο πατέρας του παιδιού ήταν ο ΠΑΥΛΟΣ, η σχέση της για αρκετά χρόνια.


ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ = ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ
Ο ΠΑΥΛΟΣ (40 χρόνων) είναι ο σύζυγος της ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ. Ήταν πολύ δημοφιλής στο γυμνάσιο. Αθλητικός τύπος, αλαζόνας, πολύ νάρκισσος και γυναικάς. Ένας τέτοιος νεαρός δεν μπορούσε παρά να έχει το πιο όμορφο και περιζήτητο κορίτσι της τάξης, την ΜΑΡΙΛΕΝΑ. Αυτό δεν τον εμπόδιζε να φλερτάρει και με άλλες, χούι που στη ζωή δεν κόβεται… Ο ΠΑΥΛΟΣ παντρεύτηκε την ΜΑΡΙΛΕΝΑ μετά από απαίτηση του πατέρα της, όταν εκείνη έμεινε έγκυος με το που τελείωσαν το σχολείο. Ο ΠΑΥΛΟΣ συνειδητά έκανε αυτό το γάμο υπό πίεση, γιατί του έδωσε ταυτόχρονα την ευκαιρία να διεισδύσει στα υψηλά κοινωνικά στρώματα και τον πλούτο που επιφέρουν τέτοιες συναναστροφές.


ΡΕΝΟΣ ΡΩΤΑΣ = ΑΡΗΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ
Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι ο ΑΡΗΣ (19 ετών), είναι ένα κακομαθημένο μοναχοπαίδι που έχει μεγαλώσει με χρυσά κουτάλια. Αυτό όμως απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Είναι ντροπαλός και ήρεμος εξαιτίας μιας πρώιμης συναισθηματικής ωριμότητας που έχει αναπτύξει, κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα αγόρια της ηλικίας του. Ο ΑΡΗΣ ανέκαθεν παρατηρούσε τα πάντα γύρω του και ήξερε να ερμηνεύει καταστάσεις και γεγονότα πολύ καλά. Είναι πολύ ευαίσθητος για το νεαρό της ηλικίας του, γεγονός που τον κάνει επίσης "ιδεαλιστή", εξ ου και γίνεται έξω φρενών όταν ανακαλύπτει κάποιο απεχθές ψέμα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στο "συννεφάκι" της κοινωνικής τους κατάστασης και αυτό πολλές φορές προκαλεί συγκρούσεις με την πραγματικότητα και τους συνομήλικούς του.


ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ = ΚΡΙΣΤΗ ΖΑΦΟΛΙΑ
Η ΚΡΙΣΤΙ (39 χρόνων) είναι η μόνη γυναίκα φίλη του ΑΝΔΡΕΑ. Συμμαθήτρια κι αυτή δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα φιλική με τις άλλες κοπέλες. Κάνει παρέα κυρίως με τον AΝΔΡΕΑ και τον ΦΡΙΝΤΟΜ με τους οποίους μοιράζεται το ίδιο όραμα ζωής και έχουν δώσει όρκο ότι θα ακολουθούν πάντα τις ίδιες εντολές, και δεν θα μπουν ποτέ στο συντηρητικό σύστημα. Η ΚΡΙΣΤΙ έχει ένα πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό που εκπέμπει από το σπίτι της. Βρήκε τον τρόπο να κρατήσει ζωντανή την εποχή των 80s και να μοιραστεί τη φιλοσοφία της με τους επίλεκτους ακροατές της. Οι AΝΔΡΕΑΣ και ΦΡΙΝΤΟΜ μερικές φορές συμπαρουσιάζουν την ραδιοφωνική εκπομπή, υποστηρίζοντας αυτό το στυλ retro που αντιπροσωπεύει τον τρόπο ζωής τους.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΟΥΜΠΑΣ = ΛΕΥΤΕΡΗΣ (<<ΦΡΙΝΤΟΜ>>) ΛΟΥΚΑΤΟΣ
Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΟΥΚΑΤΟΣ (41 ετών) είναι ο "ΦΡΙΝΤΟΜ". Οι γονείς του πέθαναν σε αεροπορικό δυστύχημα όταν ήταν έφηβος. Ο ΦΡΙΝΤΟΜ κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία και ζει από αυτή. Δεν εργάστηκε ποτέ. Περνάει τον περισσότερο καιρό του στο παλιό πατρικό σπίτι, το οποίο δεν συντηρεί καθόλου. Από τότε που έχασε τους γονείς του ζει με τον ΔΙΟΝΥΣΗ, τον οικονόμο του σπιτιού, με τον οποίο έχει μια σχέση αγάπης-μίσους. Προσπαθεί να τον κάνει να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να αναλαμβάνει κανείς τις ευθύνες του, αλλά παράλληλα τον συμπονεί και τον αντέχει. Έχει πάρει τον ρόλο της "μητέρας του" και παρά τη συνεχή γκρίνια του, δεν του χαλάει χατίρι. Κατά κάποιο τρόπο για τον AΝΔΡΕΑ και την ΚΡΙΣΤΙ, ο ΦΡΙΝΤΟΜ είναι για εκείνους ο μικρότερος αδελφός- κι ας είναι κατά τι μεγαλύτερος- τον οποίο έχουν αναλάβει να σώζουν από τις δύσκολες καταστάσεις.


ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΑΡΡΑ = ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΑΠΑ (Η ΤΕΩΣ ΧΟΝΤΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΠΕΝΑΚΗ)
Η ΤΑΤΙΑΝΑ είναι το είδος της γυναίκας που προκειμένου να επιτύχει το στόχο της δεν έχει φραγμούς. Πατάει επί πτωμάτων. Φυσικά δεν ήταν πάντα έτσι. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι η ικανότητά της να μεταμορφώνεται και η εμμονή της να πραγματοποιεί ό,τι οι άλλοι θεωρούν αδύνατον. Η ΤΑΤΙΑΝΑ είναι στην πραγματικότητα η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΠΕΝΑΚΗ, ένα κορίτσι που αποφοίτησε με τον ΑΝΔΡΕΑ, τη ΜΑΡΙΛΕΝΑ και τον ΠΑΥΛΟ. Η ΤΑΤΙΑΝΑ (ΑΘΑΝΑΣΙΑ στο παρελθόν) ήταν παχουλή στην εφηβεία της και υπέστη την ταπείνωση των συμμαθητών της στο σχολείο. Τότε ήταν ερωτευμένη με τον ΠΑΥΛΟ, το πιο όμορφο αγόρι της τάξης αλλά ήταν "καταδικασμένη" να ακούει μόνο τους χλευασμούς του. Αυτό της δημιούργησε μια παρανοϊκή προσωπικότητα.


ΦΑΙΔΡΑ ΔΡΟΥΚΑ = ΒΑΛΙΑ ΞΕΝΟΥ
Η BAΛIA ΞΕΝΟΥ (40) είναι η καλύτερη φίλη της ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ, η μόνη που εμπιστεύεται, ο στηλοβάτης της ζωής της. Ήταν συμμαθήτριες και από τότε η φιλία αυτή καλά κρατεί. Η ΒΑΛΙΑ είναι ψυχαναλύτρια και περνάει τις ημέρες της με τους ασθενείς και τα προβλήματά τους. Για την ΜΑΡΙΛΕΝΑ, η ΒΑΛΙΑ είναι η σύνδεσή της με τον πλανήτη γη, που δεν της χαϊδεύει πάντα τα αυτιά, αλλά είναι πάντα εκεί για κείνη. Στην πραγματικότητα η ΒΑΛΙΑ μερικές φορές χρησιμοποιεί τη φίλη της για δική της ψυχοθεραπεία, χωρίς εκείνη να το καταλαβαίνει. Η συνύπαρξή τους είναι πολύ αρμονική. Ο ΠΑΥΛΟΣ και Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ δεν την πολυσυμπαθούν.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (65 ετών), ένας λαϊκός κατά βάση άνθρωπος, κατάφερε να γίνει ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας με επιτυχημένη καριέρα, δύναμη και πλούτο. Είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ΚOOL DOG , μιας εταιρίας που κατασκευάζει και διανέμει ζωοτροφές και συναφή προϊόντα, έχοντας παράλληλα δημιουργήσει μια αλυσίδα από καταστήματα "μπουτίκ σκύλων", που τον έχουν τοποθετήσει στα κορυφαία ονόματα του εμπορίου. Υπήρξε πρωτοπόρος και εγκαθιδρύθηκε ως ηγέτης, έχοντας μια ραγδαία κοινωνική ανέλιξη. Το μότο του είναι: "Σε αυτή τη χώρα τα σκυλιά έτρωγαν τα αποφάγια μέχρι που ήρθα εγώ…". Θαυμάζει τη γερμανική κουλτούρα και τον πολιτισμό, έχει δεσποτική προσωπικότητα αλλά εκείνοι που τον ξέρουν καλύτερα, λένε ότι μπορεί να είναι ένας υπέροχος άνθρωπος όταν εκείνος το θέλει.


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΦΟΥ = ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ
Η ΝΤΙΝΑ (60 χρόνων) είναι η μητέρα του ΑΝΔΡΕΑ. Παντρεύτηκε τον ΙΣΙΔΩΡΟ, το πρώτο της έρωτα. Σαν ζευγάρι τα πάνε καλά αλλά το πάθος έχει εξαφανιστεί προ πολλού. Η ΝΤΙΝΑ δουλεύει με τον άντρα της στην οικογενειακή τους επιχείρηση και παράλληλα προσέχει το σπίτι και τα παιδιά τους που αν και ενήλικες, συμπεριφέρονται σαν παιδιά. Η ΝΤΙΝΑ δεν δείχνει να ενοχλείται και με τον τρόπο της ενθαρρύνει αυτή τους τη συμπεριφορά. Είναι υπερπροστατευτική και ανακατεύεται εκεί που δεν την σπέρνουν. Αρνείται να μην έχει άποψη όταν τα παιδιά της παίρνουν αποφάσεις ή να μην έχει παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή τους. Η ΝΤΙΝΑ θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες της αλλά αν δεν ανταμείβεται καλά δεν έχει υπομονή, δεν κλείνει το στόμα της, μπορεί να γίνει πολύ ειρωνική και σκληρή. Είναι παρορμητική και "των άκρων". Εάν κάποιος κάνει το λάθος να κριτικάρει την μαγειρική της, δεν διστάζει να την πετάξει κατευθείαν στα σκουπίδια και να του πει να παραγγείλει πίτσα.


ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΙΚΑΛΗΣ = ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ (65 ετών) είναι ο πατέρας του ΑΝΔΡΕΑ. Είναι παντρεμένος με την ΝΤΙΝΑ από τα 20 του χρόνια. Είναι αφοσιωμένος στη γυναίκα, τα παιδιά και την οικογενειακή του επιχείρηση. Έχουν ένα κατάστημα που πουλάει υφάσματα στο εμπορικό κέντρο της γειτονιάς, στο ισόγειο, στο ίδιο κτίριο που μένουν. Είναι βαθιά πιστός ορθόδοξος χριστιανός και προσπαθεί ματαίως να περάσει τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις στην οικογένειά του. Δεν το βάζει κάτω όμως και προσπαθεί να κρατήσει την παράδοση. Σέβεται όλες τις θρησκευτικές εκδηλώσεις και ημερομηνίες με τυπολατρία και οργανώνει οικογενειακές συγκεντρώσεις. Η Ντίνα δεν συμμερίζεται αυτή την θρησκευτική αφοσίωση του άντρα της αλλά λέει στα παιδιά της να σέβονται τις επιθυμίες του πατέρα τους.


ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΛΑΚΑ = ΓΚΕΛΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ
Η Γκέλυ (29 ετών), είναι η αδελφή του AΝΔΡΕΑ. Έχει δυναμική προσωπικότητα και μια σχέση αγάπης-μίσους με τον αδελφό της. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο αδελφός της αδιαφορεί για όλες τις ευκαιρίες που του έχει δώσει η ζωή και προτιμά να κάθεται στο σπίτι και να τεμπελιάζει κάτω από τις φτερούγες των γονιών του. Η ΓΚΕΛΥ θέλει να τελειώσει γρήγορα για να αποκτήσει την ανεξαρτησία της. Η ΓΚΕΛΥ είναι φιλόδοξη, θέλει να αποκατασταθεί επαγγελματικά και να μην εξαρτάται από τους γονείς της. Γι αυτό σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Δεν είναι υπερβολικά έξυπνη, αλλά θέλει να τελειώνει με τις σπουδές της. Νιώθει την υποχρέωση να δώσει στους γονείς της αυτό που ο αδελφός της δεν κατάφερε να κάνει. Δηλαδή να πάρει ένα πτυχίο και να κάνει μια οικογένεια.


ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ = ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ
Αθλητικός τύπος και παθολογικός σαγηνευτής, ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ, έκανε καριέρα προμοτάροντας την εικόνα πολλών σημαντικών εταιριών. Είναι ευκατάστατο στέλεχος, φιλόδοξος και ανταγωνιστικός, που γνωρίζει την αξία του χρήματος και συγκαταλέγεται στους αδίστακτους επιχειρηματίες. Προσέχει πολύ την εικόνα του αλλά και εκείνη των συνεργατών του. Είναι επιπόλαιος και προκατειλημμένος και έχει πολύ λίγους φίλους. Ένας από αυτούς είναι και ο ΠΑΥΛΟΣ. Χάθηκαν για λίγο αλλά στο σχολείο ήταν αχώριστοι και φανατικοί εχθροί του ΑΝΔΡΕΑ και της παρέας του. Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ήταν συνεργάτης του ΠΑΥΛΟΥ στις γυναικοδουλειές τους. Και οι δύο περνούσαν καλά ξελογιάζοντας και εξευτελίζοντας τα κορίτσια που έπεφταν στα πόδια τους.


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥΣΗ = ΣΟΦΙΑ ΛΙΝΑΡΔΟΥ
Είναι μια έφηβη που αρέσει στον ΑΡΗ. Οι γονείς της πήραν διαζύγιο όταν ήταν μικρή. Είναι το κλασσικό μοντέλο κοριτσιού που όταν περπατάει οι συμμαθητές της την βλέπουν σε slow motion με τα μαλλιά της να ανεμίζουν στον αέρα. Είναι πανέμορφη και αγγελικά πλασμένη. Η ιστορία της ΣΟΦΙΑΣ με τον ΑΡΗ είναι παρόμοια με εκείνη την ανεκπλήρωτη αγάπη που έζησε ο ΑΝΔΡΕΑΣ με την ΜΑΡΙΛΕΝΑ, γι' αυτό και ο ΑΝΔΡΕΑΣ θα παρέμβει όταν αντιληφθεί ότι ο γιος του είναι ερωτευμένος με αυτό το κορίτσι. Η ΣΟΦΙΑ βγαίνει φυσικά με τον πιο διάσημο αγόρι της τάξης της τον ΚΥΡΙΑΚΟ, έναν ανάξιο νεαρό που εκμεταλλεύεται τους πιο αδύναμους.


ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΑΝΔΙΛΑΣ = ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ 
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ είναι ακριβώς το αντίθετο του ΑΡΗ. Είναι γεννημένος ηγέτης και πολύ χαρισματικός, παρόλο που δεν έχει πρόβλημα να καταχραστεί την θέση ισχύος στην οποία βρίσκεται. Κοροϊδεύει συχνά τον κόσμο για να κρατήσει την "αρχηγία" του και να νιώθει ότι οι άλλοι τού είναι υποταγμένοι, αλλά ο ΑΡΗΣ δεν ενδίδει και αυτό τον κάνει αυτόματα εχθρό του. Μόνο καλά πράγματα συμβαίνουν στον ΚΥΡΙΑΚΟ: η οικογένειά του είναι εύπορη, είναι καλός μαθητής, έξυπνος, αθλητικός τύπος και όλα τα κορίτσια τον θέλουν. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ μπορούσε να επιλέξει όποια κοπέλα ήθελε και διάλεξε αυτή που ήθελαν όλοι οι άλλοι: την ΣΟΦΙΑ. Όμως εκείνος δεν της είναι πιστός.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΛΗΣ = ΓΙΩΡΓΟΣ
Είναι ο γραμματέας του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ και ουσιαστικά σκλάβος του. Ο Γιώργος είναι ομοφυλόφιλος, υπάκουος, τίμιος και δουλοπρεπής, έχοντας την εντύπωση ότι υπομένοντας όλα αυτά θα καταφέρει κάποια στιγμή να ανέβει κοινωνικά και οικονομικά. Κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει. Ο Γιώργος γνωρίζει την καθημερινή ρουτίνα και το πρόγραμμα του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ καλύτερα και από τον ίδιο, υπογράφει τις επιταγές του και αγοράζει ακόμα και τα ρούχα του. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στον ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ, αλλά εάν πάθει κάτι ο Γιώργος, τότε σίγουρα θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα.


ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ = ΔΙΟΝΥΣΗΣ
Είναι o οικονόμος του Φρίντομ και συγκεκριμένα ο κλειδοκράτορας, μια και ο Φρίντομ δεν κρατάει καν κλειδιά του σπιτιού επάνω του. Ο άνθρωπος αυτός κάνει κουμάντο στο σπίτι που έχει κυριολεκτικά υποστεί "κατεδάφιση" μετά τον τραγικό θάνατο των γονιών του Φρίντομ. Τώρα ουσιαστικά έχει αναλάβει τον ρόλο της γκρινιάρας μαμάς, η σχέση τους έχει ξεπεράσει κατά πολύ πια την επαγγελματική της διάσταση. Παρόλο αυτά όταν ο Φρίντομ νευριάζει μαζί του τον στέλνει να κάνει καμιά δουλειά για να τον τιμωρήσει.


ΝΙΚΗ ΛΑΜΗ = ΣΕΣΙΛΙΑ 
Είναι η υπηρέτρια της ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ. Είναι πολύ τίμια, αλλά οξύθυμη και γλωσσού Ισπανίδα. Στη δουλειά της είναι άψογη αλλά έχει συνέχεια κακή διάθεση και παραπονιέται. Υπερασπίζεται δυναμικά τα δικαιώματά της, δεν κάνει ποτέ κάτι παραπάνω από αυτά που θεωρεί ότι είναι στα καθήκοντά της και εάν τύχει και το κάνει, τότε το χρεώνει εξτρά. Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ μαγειρεύει άθλια και η ΣΕΣΙΛΙΑ την κάνει να νιώθει άσχημα γι αυτό.


ΑΡΗΣ ΤΣΑΠΗΣ = ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΟΥΒΑΛΗΣ
Συμφοιτητής του Αρη. Είναι ο μόνος που μιλάει κάπως μαζί του, αλλά δεν είναι κολλητός φίλος (τη στιγμή που αρχίζει η ιστορία μας τουλάχιστον). Ο Βαγγέλης είναι αυτός που επιδιώκει την παρέα του Αρη, γιατί οι άλλοι δεν τον "παίζουν" παρά τις προσπάθειές του. Ο Αρης ως ευγενικό παιδί, δεν τον απορρίπτει, αλλά δεν του δίνει κα πολύ θάρρος, δεν του ανοίγεται. Ο Βαγγέλης είναι από κάποιο μικρό χωριό της Μακεδονίας, η οικογένειά του είναι αγροτική και φτωχή. Έχει φτιάξει όμως έναν μύθο γύρω του, τάχα είναι μέσα από τη Θεσσαλονίκη, τάχα ο μπαμπάς του είναι έμπορος, τάχα είναι πολύ άνετοι οικονομικά, τάχα μένουν στο Πανόραμα, τάχα έχουν και εξοχικό στη Χαλκιδική. Δουλεύει σκληρά τα βράδια για να ζήσει και να πληρώνει τη σχολή του.


ΦΑΙΔΩΝ ΦΑΡΙΝΤ = ΤΖΕΡΙ ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ
Συμφοιτητής του Αρη. Μαυρούκος, easygoing τύπος. Έλληνας, έχει γεννηθεί εδώ. Δεν μασάει και δεν είναι κομπλεξικός, αν και καμιά φορά αντιμετωπίζει στοιχεία ρατσισμού. Ασχολείται φανατικά με τη μουσική, έχει μια μπάντα που κάνει λάιβ εμφανίσεις σε μπαρ και κλαμπάκια. Προέρχεται από μεσαία οικογένεια, ούτε πλούσια ούτε φτωχή, μένει κάπου στο κέντρο, αλλά όχι περιθωριακά (πχ στο Μετς). Παρά το ανάλαφρο που βγάζει, είναι συγκροτημένο παιδί, γιαυτό και πηγαίνει στη σχολή. Δεν θέλει να είναι απλά μουσικός, θέλει να είναι και μάνατζερ του εαυτού του και ξέρει πως αυτό χρειάζεται γνώσεις. Δεν έχει κολλητούς, τους συναναστρέφεται όλους χαλαρά. Όταν γνωρίσει καλύτερα τον Αρη, θα γίνει φίλος του και θα λειτουργήσει ως επιπλέον "καταλύτης" στη μεταμόρφωσή του, παράλληλα με τον Αντρέα.


ΑΟΥΛΟΝΑ ΛΟΥΠΑ = ΠΩΛΙΝΑ ΣΤΑΜΕΛΟΥ
Η κολλητή της Σοφίας, στην ίδια σχολή κι αυτή. Σνομπ και "παγώνι", δίνει μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση και στις δηθενιές. Αγαπάει τη φίλη της, αλλά στο βάθος τη ζηλεύει κιόλας για τη δημοτικότητά της και τη σχέση της με τον Στέφανο. Λίγο πονηρούλα.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ = ΜΙΛΤΟΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ο κολλητός του Στέφανου, στην ίδια σχολή. Νόστιμο παιδί, αλλά δεν του κόβει και πάρα πολύ. Θαυμάζει απεριόριστα τον φίλο του και τον ακολουθεί πιστά σε ό,τι κάνει, σαν υποτακτικός. Είναι όμως άτσαλος, δειλός και τζάμπα μάγκας.




ΤΕΛΟΣ................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου